• Goedkoper kàn bijna niet
 • Voor 13:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden
 • Verzonden vanuit Nederland
 • Veilig winkelen
 • Goedkoper kàn bijna niet
 • Voor 13:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden
 • Verzonden vanuit Nederland
 • Veilig winkelen

Footner Exfoliating Socks

€ 19,99
-50%
€ 9,95

Productnr.: FTS100100

Uitverkocht

Beschrijving

 • Footner Exfoliating Socks is een revolutionair product voor babyzachte voeten na slechts één behandeling.
 • Probeer nu uit voor maar € 9,95 en bespaar nog extra want bij ons 2 paar voor € 16,50!
 • Door Footner Exfoliating Socks slechts eenmaal gedurende 60 minuten te dragen, krijgt u zachtere voeten.
 • Footner Exfoliating Socks maken gebruik van het natuurlijke vervelproces van de huid om uw voeten te ontdoen van jarenlang opgehoopte dode huidcellen.
 • Al na één keer toepassen laat deze dode huid los van uw voeten.
 • Uw voeten voelen jonger en zachter aan dan ooit.
 • U kunt nu dus moeiteloos zelf eelt verwijderen.


Gebruiksaanwijzing van Footner Exfoliating Socks:

Verwijder vóór gebruik elk ander product zoals nagellak van uw voeten.

1. Knip de plastic sok met een schaar langs de stippellijn open.

2. Trek de Footner Exfoliating Socks over uw voet en gebruik het plakband (sticker vooraan de sok) omde bovenkant van de Footner Exfoliating Socks te sluiten. Om het resultaat te ondersteunen en voor uw comfort adviseren wij sportsokken aan te trekken over de Footner Exfoliating Socks.

3. Draag de Footner Exfoliating Socks gedurende 60 minuten voor een effectieve werking.

4. Verwijder de sokken na 60 minuten en was uw voeten met warm water om de resterende gel te verwijderen.

5. De huid van uw voeten zal gaan vervellen, waardoor dode huidcellen 5 tot 10 dagen na gebruik verwijderd worden. Dit is afhankelijk van de dikte van de eeltlaag.

Tips:

Het weken van uw voeten in warm water kan het proces versnellen. Hoewel dit niet noodzakelijk is, zal het de duur van het vervelproces verkorten. Sommige voeten zullen meer vervellen dan andere. Dit hangt af van de dikte van de eeltlaag. Hoewel de behandelde huid er droog uit kan zien, is het gebruik van cremes af te raden tijdens het vervellen, daar dit het effect van het product kan verminderen. Het is aan te bevelen om Footner elke 2 tot 3 maanden te gebruiken om uw babyzachte voeten te behouden.

Waarschuwing:

Buiten bereik van kinderen bewaren. Niet voor gebruik van kinderen onder 12 jaar. Uitsluitend voor gebruik van voeten. Vermijd contact met ogen en beschadigde huid. Uitsluitend voor uitwendig gebruik. Gebruik dit product niet indien u overgevoelig bent voor één of meerdere bestanddelen van Footner Exfoliating Socks. Stop het gebruik onmiddelijk indien u irritatie van de huid ervaart. Hoewel u gewoon kunt rondlopen tijdens het gebruik, moet u wel opletten, want het kan glibberig zijn. Voor gebruik tijdens zwangerschap of diabetes is het raadzaam om eerst uw arts te raadplegen. Het is raadzaam om uw voeten tot een week nadat het vervelproces is beëindigd, buiten het bereik van direct zonlicht te houden, omdat de nieuwe huid zeer gevoelig is voor het effect van UV-straling. Buiten bereik houden van ontstekingsbronnen.

Ingredienten van Footner Exfoliating Socks:

Aqua, Lactobacillus / Milk Ferment filtrate, Ethyl Alcohol, Glycolic Acid, Lactic Acid, Aloe Barbadensis flower extract, Glycerin, Sodium citrate, Purified Bamboo Vinegar, Butylene Glycol, Propylene Glycol, Salicylic Acid, Hydroxyethyl cellulose, citric acid, calendula officinalis flower Extract, anthemis noblis flower extract, tilia cordata flower extract, centaurea cyanus flower extract, chamomilla recutitia (matricaria) flower extract, hypericum perforatum extract, salix alba (willow) bark extract, ginkgo biloba leaf extract, ascorbic acid.

Inhoud:

1 paar Exfoliating Socks

Bulkkorting

AantalPrijs per artikel
2 stuk(s) of meer€ 8,25Prijs per artikel: € 8,25